Lees meer

Werkgebied openbare ruimte

Onze openbare ruimte ontwikkelt zich constant en is nooit af. We houden ons op dit gebied bezig met verschillende, uiteenlopende projecten, waarbij het toekomstbestendig maken van onze leefomgeving een belangrijk uitgangspunt is. 

Onze civieltechnische specialisten houden zich bezig met een breed scala aan vraagstukken. Denk hierbij aan het bouw- en woonrijp maken van woningbouwgebieden en industrieterreinen, maar ook de realisatie van gebiedsontwikkeling, de herinrichting van gebieden. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol.

Begrip en draagvlak zijn essentieel voor het slagen van een project. Wij zien participatie van start tot oplevering, daarom als de sleutel voor succes. Onze basis ligt in onze praktijkervaring.

Onze diensten

Onze specialisten op gebied van openbare ruimte kunnen op verschillende manieren en niveaus ingeschakeld worden, uiteraard ook gecombineerd met de werkgebieden gebiedsontwikkeling en duurzaamheid. Daar leggen wij de verbinding.

Consultancy

 

Wij adviseren onze opdrachtgevers over een deel van een project, zoals contracten en aanbestedingen.

 

Wij zijn echter ook inzetbaar voor de begeleiding van het gehele traject. We hebben alles in huis om een proces van A tot Z te begeleiden en tot een goed einde te brengen. We leveren zowel capaciteit als producten (bijvoorbeeld begeleiding bij contracten) aan ambtelijke organisaties. Ons advies is altijd maatwerk; het past bij de organisatie van onze opdrachtgever en het is altijd gebaseerd op praktische mogelijkheden en kansen.

Openbare ruimte consultancy

Strategie

 

We adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers bij vraagstukken die te maken hebben met de bedrijfsvoering.

 

Denk bijvoorbeeld aan de advisering en implementatie van assetmanagement, waardoor het beheer van de openbare ruimte doelmatiger kan worden ingericht en bestuurlijke keuzes goed kunnen worden doorgevoerd. Daarnaast bieden we ondersteuning bij het implementeren van duurzaamheid in bijvoorbeeld het aanbestedingsbeleid voor projecten op het gebied van de openbare ruimte. We hebben in de eerste plaats altijd oog voor de organisatie van onze opdrachtgever. Tegelijk zijn we altijd op zoek naar creatieve oplossingen en innovaties om duurzaamheid naar een hoger niveau te brengen. Op deze manier bieden we slimme oplossingen en leveren we maatwerk aan onze opdrachtgevers.

Openbare ruimte strategie

Projectmanagement

 

We hebben ruime ervaring met het realiseren van projecten in de openbare ruimte. We werken voor zowel bestuurlijke opdrachtgevers als aannemers.

 

Onze werkwijze is gebaseerd op samenwerken; we kijken samen naar het vraagstuk en maken er een gezamenlijk project van. Wij gaan daarbij altijd een stapje verder; we kijken ook altijd naar aanvullende kansen en mogelijkheden om zo een nog beter resultaat te boeken.

Openbare ruimte projectmanagement

Capaciteitsvraagstukken

 

Tijdens een project kan er in een organisatie een capaciteitsprobleem ontstaan. Het is mogelijk om een van onze experts op het gebied van openbare ruimte tijdelijk in te schakelen voor ondersteuning.

 

Als extra capaciteit inderdaad de oplossing is, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en gaan we aan de slag om de gestelde doelen te behalen. Of het nu gaat om de rol van projectleider, omgevingsmanager, contractmanager, bestekschrijver, tekenaar of directievoerder; voor extra capaciteit ben je bij ons aan het goede adres. Neem contact met ons  op om de mogelijkheden te bespreken.

Openbare ruimte capaciteitsvraagstukken

Samenwerken in de openbare ruimte?

Op dit moment zijn we niet direct bereikbaar. Laat een bericht achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of, mail ons op info@bindddd.nl

Samenwerken in de openbare ruimte?

Op dit moment zijn we direct bereikbaar. We bespreken graag de mogelijkheden!

Call to action

Gerelateerde cases

logo

Ecofalt: hét duurzame alternatief voor regulier asfalt

Provincie Overijssel
logo

Groot onderhoud De Zeven Bosjes

Gemeente Almelo
logo

Bouw- en woonrijp maken woonwijk Munster

Gemeente Het Hogeland

Is dit een uitdaging voor jou?