Lees meer

Onze werkgebieden

We werken in de fysieke leefomgeving en delen dit op in drie werkgebieden: duurzaamheid, gebiedsontwikkeling en openbare ruimte. Deze werkgebieden hebben veel raakvlakken met elkaar. Dat snappen we, en gebruiken het voordeel daarvan. Zo zijn we in staat verschillende expertises bijeen te brengen, om tot betere oplossingen te kunnen komen. Beter in de zin van samen, integraal, effectief en efficiënt.

 

Tegenwoordig zien we de verschillende opgaves in de fysieke leefomgeving steeds meer bij elkaar komen. Onze integrale aanpak is dan ook een grote meerwaarde. We zijn hierbij altijd op zoek naar de  beste en duurzame oplossing om een fijn woon- en leefklimaat te realiseren en behouden.

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Meer info
Inklappen

Duurzaamheid

Voor ons betekent duurzaamheid oplossingen die op de lange termijn te verantwoorden zijn. Het realiseren van gedragen en haalbare resultaten staan bij ons voorop.

Lees meer
Gebiedsontwikkeling

Gebiedsontwikkeling

Meer info
Inklappen

Gebiedsontwikkeling

Creatief en slim onze leefomgeving verbeteren. Dit doen we met innovatieve, vooruitstrevende oplossingen. Altijd zoekend naar een betere en groenere omgeving voor de Nederlandse samenleving.

Lees meer
Openbare ruimte

Openbare ruimte

Meer info
Inklappen

Openbare ruimte

Onze openbare ruimte ontwikkelt zich constant en is nooit af. We richten deze zo functioneel en doelgericht mogelijk in, samen met verschillende partijen. Dit doen we van schets- tot uitvoeringsfase.

Lees meer

Werk waar we trots op zijn

logo

Bouw- en woonrijp maken woonwijk Munster

Gemeente Het Hogeland
logo

Adviseur zon-op-dak gemeente Enschede

gemeente Enschede
logo

Herinrichting Bankastraat met F35

Gemeente Hengelo

Denken, durven én doen

De overheid krijgt steeds complexere vraagstukken over een duurzame leefomgeving te verwerken. De opdrachten die daaruit voortkomen vragen om verbreding en verdieping.

 

Als advies- en ingenieursbureau denken we graag mee over de verschillende vraagstukken. En dat niet alleen: we durven een stap verder te gaan. We houden bij onze werkzaamheden altijd rekening met de bestaande regels, wensen en uitgangspunten.

 

We kijken verder naar oplossingen die niet voor de hand liggend zijn. Dit doen we niet alleen: we werken samen met alle betrokken partijen. Dit is essentieel om uiteindelijk de échte verbinding te leggen, en de best mogelijke oplossing aan te bieden.

 

We gaan de uitdagingen van morgen aan, door te denken, durven en doen. Met als doel: het creëren van een fijne, veilige en schone leefomgeving voor iedereen.

 

Bekijk ons werk

Harald Zegeren