Tags

Openbare ruimte Besteksvoorbereiding Ingenieursdiensten Klimaat adaptief Werkvoorbereiding Provincie Overijssel

Opdrachtgever

Introductie

Steeds meer van onze (gemeentelijke) opdrachtgevers kiezen voor een overeenkomst waarbij ze een langdurige samenwerking aangaan: een raamovereenkomst. Met de gemeenten Enschede en Losser werken wij samen in een raamovereenkomst voor civieltechnische advies- en ingenieursdiensten

 

De voordelen van een dergelijke raamovereenkomst zijn onder meer: een goede samenwerking, bekendheid met de omgeving en de gemeente standaarden. Doordat wij al aan elkaar gewend zijn, komen we snel tot concrete resultaten, kunnen we efficiënt werken en zijn we flexibel. Al met al biedt een raamovereenkomst een gestroomlijnde aanpak om snel hoogwaardige diensten in te zetten tegen gunstige voorwaarden.


Doelstelling sticky-icon

De gemeenten Enschede en Losser wilden opdrachtnemers contracteren voor het leveren van ingenieursdiensten in de fysieke leefomgeving. Het doel van de gemeenten is het opzetten van een meerjarige samenwerking voor het uitvoeren van deze ingenieursdiensten. Dit doen de twee gemeenten door middel van een raamovereenkomst. Bind is een van de ingenieursbureaus die is uitgekozen om deel te nemen aan deze overeenkomst.

Uitwerking sticky-icon

De gemeente heeft bind op basis van ons onderscheidende plan van aanpak gecontracteerd. Wij maken onderscheid op de volgende vlakken:

  1. Maatschappelijk verantwoord, duurzaam en toekomstgericht ondernemen;
  2. Het beschikken over regiokennis;
  3. Het inzetten op ‘Samen Leren’.

 

Tot de scope van de opdracht behoren alle diensten die de gemeenten laten uitvoeren  bij ingenieursbureaus op gebied van rekenen, tekenen en opstellen van de contractdocumenten zoals bestek schrijven. De gemeenten Enschede en Losser hebben een Raamovereenkomst op de markt gezet voor vier jaar, vanaf 2023.

Resultaat sticky-icon

Door onze toegankelijke en laagdrempelige manier van samenwerken hebben we onze meerwaarde aangetoond bij de gemeenten Enschede en Losser.

 

In 2023 zijn we van start gegaan met meerdere voorbereidingsprojecten. Inmiddels  is één project in uitvoering. In 2024 gaan we door met deze mooie samenwerking. Deze meerjarige samenwerking zorgt voor continuïteit en efficiëntie bij alle partijen, en daarmee voor betere kwaliteit en daadkracht. Doordat wij elkaar goed kennen, komen we snel tot concrete resultaten en kunnen we efficiënt werken; daar staan wij voor.

 

 

Binnen deze raamovereenkomst hebben we reeds een aantal projecten toegekend gekregen.

 

Afgeronde projecten:

 

Projecten in voorbereiding:

  • Asfaltonderhoud Weleweg Enschede;
  • Asfaltonderhoud Huize Holterhoflaan Enschede;
  • Asfaltonderhoud Kersdijk Enschede.

 

Projecten die op de planning staan:

  • Bouw- en woonrijp maken plan Hannekerveld Losser.
logo

continuïteit en efficiëntie bij alle partijen

logo

Betere kwaliteiten daadkracht

logo

Een landurigesamenwerking

Meer weten over deze case?

Op dit moment zijn we niet direct bereikbaar. Laat een terugbelverzoek achter voor onze collega Willem. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of, mail ons op info@bindddd.nl

Meer weten over de case?

We praten je graag bij over (technische) inhoud. Of heb je een dergelijke uitdaging en wil je graag onze samenwerkingsmogelijkheden verkennen? We maken graag kennis!

Call to action